De derde week startte direct met een overleg van 1,5 uur over blok G. De werkuitvoerders willen dat alles tot in de puntjes goed verloopt als de tunnelbekisting begint tegen volgende week, dus er werden nog enkele afspraken gemaakt en nog eens gecommuniceerd wat de werkfases zullen worden. Mijn stagebegeleider Adri was terug, maar moest spijtig genoeg door zijn extreem gezwollen enkel terug naar huis gaan. De communicatie met hem zal via telefoon moeten gebeuren voor de komende week. Ik kreeg al enkele opdrachten toegewezen, waaronder de bestelling doen van kalkzandsteen zodat deze met de kraan kan geplaatst worden op de betonplaat voordat de tunnelbekisting erover wordt gegoten.

Na de werkdag is gaan ontspannen door 7km te gaan lopen op het strand juist naast de kijkduinen waar we verblijven.

De derde dag kreeg ik via mail enkele opdrachten van Adri. Ik nam in de voormiddag een overleg met de vlechter om de opslag ruimte te bespreken die hij nodig acht voor zijn wapeningsstaal te kunnen leggen. Ik mocht ondermeer de berekeningen en bestellingen maken voor de geluidisolatie die nodig is aan de achterzijde van de liftschacht. Dagelijks een inspectie maken op de werf is natuurlijk al een evidentie en bespreek ik daarom al niet meer in mijn blog.

Na te gaan winkelen gingen Pieter en ik nog eens gaan lopen, deze keer een intervaltraining als ontspanning na het werk.

‘S morgens op de derde dag werd de betonplaat voor de eerste verdieping gestort. Eindelijk… Vanaf morgen kunnen we aan de voorbereidingen op de betonplaat beginnen voor onze tunnelbekisting. Het deel waar ik de vorige 2,5 weken heb aan gewerkt als voorbereiding zal dus nu kunnen starten. Kijk al uit naar morgen om het in de praktijk te zien verwezen!

 

 

0