De laatste twee weken zijn begonnen. Wat vliegt de tijd ontzettend hard! Ik krijg de opdracht om in mijn laatste twee weken alles goed over te brengen naar Adri en Dennie wat ik al besteld heb van Prefab beton, kalkzandsteen, Ytong…

Ik heb dit schematisch aangeduid op de plannen van Lammers om het duidelijk te maken voor hun. Ik probeer zelf nog zoveel mogelijk bestellingen te maken ook voor na mijn stageperiode zodat dit werk al wat ontlast wordt voor mijn stagebegeleider, Dennie en Fré.

Het einde van de betonwerken is inzicht bij blok G. Ondertussen laten ik heel wat prefab beton afkomen zodat deze kan geplaatst worden in en rond het gebouw. De volledige gevel rondom rond het gebouw is volledig in zichtbaar prefab beton. Ook bij blok F heb ik inmiddels de eerst gevelelement afgeroepen om te plaatsen.

Op de laatste woensdag van onze stage mochten we mee met de uitvoerders van project Haga gaan kijken naar het werk van onze collega’s in Rotterdam op project Feniks. We kregen eerst een presentatie over de cijfers over hoe tevreden het personeel is van Heijmans. Naderhand kregen we een rondleiding bij het project Feniks. Tegen de avond gingen we met zen allen in de keet chinees eten waarbij terwijl de directeur aan het spreken was over de werken die Heijmans in aanbieding heeft.

De voorlaatste dag zit erop! Vandaag zijn we na het werk samen met Adri, Mike, Rob en Dennie gaan eten in de Kijkduinen. Ze hebben ons getrakteerd op een etentje omdat ze zeer tevreden zijn van ons werk de afgelopen maanden. Adri benadrukte nog is dat ze ons zeer hard gaan missen als we er niet zijn! Leuk dat ze ons werk van de afgelopen maanden dus heel hard hebben geapprecieerd.

Wat was het hier toch een zeer leerrijke en toffe stage! Ik heb hier op professioneel en persoonlijk vlak veel geleerd. De collega’s en de sfeer waren enorm leuk, dit is iets wat ik enorm zal missen.

0