Voor mijn bachelor proef volgend schooljaar kies ik voor de buitenlandse stage. Ik zie dit als een unieke kans om de perfecte voorbereiding gehad te hebben om na mijn diploma direct aan de slag te gaan op de werf.

Ik wil dan ook zoveel mogelijk bijleren in deze 4,5 maanden. Ik denk dat ik veel met mijn ogen kan stelen om het meest te kunnen bijleren. Bepaalde manieren of strategieën bijleren die ik in mijn eerste werk dan ook zou kunnen toepassen. Zowel op vlak hoe de werkmannen worden aangestuurd, onderaannemers als het team dat voor de werforganisatie zorgt.

Ik hoop dan ook in een goed bedrijf terecht te komen die tijd voor studenten maakt om ze zo goed en zoveel mogelijk te willen bijleren. Ik hoop dat het bedrijf een meerwaarde zal zijn en een positieve aanvulling bij mijn opleiding. Ik zou enorm graag in een land terecht komen dat bovenaan aangeschreven staat op gebied van innovatie, energiebewust denken en kwaliteitsvol ondernemingsschap.

Ik vind het geweldig dat we een stage van 4,5 maand kunnen maken in het buitenland. Ik kijk er al enorm naar uit. Alleen van huis zijn, zelfstandig moeten leven. Nieuwe mensen leren kennen, om eventueel ook daarbuiten het werk ook hobby’s mee te kunnen uitvoeren. Misschien leer ik zelf een totaal nieuwe cultuur of manier van denken van de mensen daar kennen.  Ik sta te popelen om eraan te beginnen en te ontdekken hoe het zal verlopen die 4,5 maand.

0