Ik droom ervan om kinderen uit moeilijke gezinssituaties te begeleiden. Liefst in een kleine organisatie waar de  begeleiders elkaar goed kennen en veel inspraak hebben in hoe gewerkt wordt. Ik zou graag mijn muzikale talenten inzetten in dit werk.

Ik wil als ICT’er graag in een grote organisatie werken waar in teams nieuwe software-applicaties worden ontworpen voor de eco- industrie. Analyseren en ontwerpen is mijn passie. Ik ben liever geen trekker in een team, maar wel een teamlid dat zich mag vastbijten in een moeilijke opdracht.

Steeds meer mensen hebben last van voedselallergieën.  Als diëtist werken voor een cateringbedrijf zou een echte uitdaging zijn. Creatief nieuwe maaltijden bedenken die net dat ietsje meer hebben dan een ander bedrijf. En dat voor heel verschillende doelgroepen: een middelbare school, een dagcentrum voor ouderen,…

 

Ik droom ervan ‘mijn’ werf te mogen leiden. Bestellen van bouwmaterialen, uitvoeringstekeningen maken, plannen en vergaderingen leiden. Liefst voor een bedrijf dat grote projecten opzet: overheidsgebouwen, scholen of ziekenhuizen. Gericht op maatschappelijk welzijn.

 

Een low vison centrum lijkt me de max. Ik zou het leuk vinden om mensen te helpen precies die producten te vinden die ze nodig hebben. Ik werk graag zelfstandig en ben erg nieuwsgierig. Contacten met bedrijven, nieuwe toepassingen leren kennen, maar toch vooral ze tot bij de mensen brengen.

Ik zou graag les geven in het vierde leerjaar, als de kinderen zo middenin de lagere schoolleeftijd zijn. Hen de natuur leren ontdekken, groepswerk organiseren voor Nederlands en wero en mijn muzische talenten inzetten. Ik werk graag alleen in mijn klas, maar zou het ook fijn vinden met collega’s een schoolfeest te organiseren of met de zorgleerkracht uit te zoeken hoe we een leerling die het moeilijk heeft extra kunnen ondersteunen.

Het kan ook zo:

 

0
Categorieën: Hulp